Skip to content

Възползвайте се сега от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА !

Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
  • English
Menu
,,Първокласната грижа е
стъпка нагоре към съвършенството,,
 

За Lacro

LACRO. ЛУКСОЗНА, ЧИСТА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

ВАШИЯТ ЕКСПЕРТ В ГРИЖА ЗА КОЖАТА 30+ . Lacro Pure Cosmetics е марка, отдадена изцяло , да отговори на специфичните нужди на зрялата кожа , с внимателно подбрани първокласни съставки, активно работещи против признаците на стареене.

Вярваме , че ефективната козметика е причистена от химикали и синтетични съставки. Затова изключихме химикалите използвани широко от първокласни световно известни марки и ги заменихме с органични съставки , който дават много по-добри резултати.

Нашата лаборатория използва най-иновативните технологии и стъпва на най-новите тенденции в козметологията, за да разработи ефективни зелени формули, водени изцяло от “clean beauty” („чиста красота“) подхода. Всеки един продукт се реализира със сертифицирани органични етерични и базови масла и билкови екстракти. За да съхраним мощните свойства на суровините , използваме най-висок клас тъмновиолетово стъкло , гарантиращо максимална защита на продукта от външни влияния.  

Нашите продукти са формулирани, използвайки три базови принципа:

ФОКУС ИЗЦЯЛО ВЪРХУ НУЖДИТЕ НА 30+ ГРИЖА ЗА КОЖАТА – всички наши блендове са специално разработени, за да адресират нуждите на зрялата кожа и нейните специфики

КАЧЕСТВО – специално подбраните ни органични и натурални суровини са студено-пресовани, а не термично обработени, за да запазят в максимална степен техния състав и ползи за разкрасяване на кожата

ПРОСТОТА – вярваме , че качеството се крие в простотата. Стъпваме на науката и изполваме суровини , доказани от векове с подмладяващите си свойства , в комбинация с иновативна щадяща технология , която запазва качеството на суровините.

Lacro не е просто възможност да се поглезиш в лукс, това е чистият начин да се свържеш с природата.

Capture00045
Pouring oil into glass jar close-up on a black background
top-view-assortment-spices-wooden-board